Na sedmom muzičkom festivalu Ultra Europe 2019 nastupa dRUMELODY

Napisano na 16. lipnja 2019.

Muzički festival Ultra Europe 2019 objavio je najveći lineup koji obećava nezaboravan doživljaj za sve fanove širom svijeta. U okviru programa festivala, koji će se održati od 12. do 14. jula. na stadionu Poljud u Splitu, među najvećim svjetskim zvijezdama elektronske muzičke scene, nastupa i sarajevski dRUMELODY. dRUMELODY svoj nastup priprema sa futurističnim konceptom, koji će biti podržan najboljim produkcijom svjetskih standarda najvećeg muzičkog ljetnog spektakla. Na Ultra Europe 2019 se očekuje više od 150.000 posjetitelja iz 140 zemalja svijeta.

Sprema se impresivna bina duga 75 metara i 900 metara kvadratnih LED ekrana, a kako bi sve funcioniralo prema najvišim standardima brine se više od 2000 ljudi uključenih u organizaciju.

“Drago mi je da su organizatori Ultra Eurpe uvrstili dRUMELODY u ovogodišnji lineup, među grupu najvećih zvijezda današnjice, ali i izvođača elektronske muzike. To govori o kvalitetu toga što autorski stvaram, jer je riječ o događaju koji svake godine otvara svjetsku festivalsku sezonu i koji postavlja i najavljuje nove muzičke trendove. Čast mi je biti dio programa, očekuje nas tri dana vrhunskog muzičkog i vizuelnog spektakla na čak osam pozornica” izjavio je Berin Tuzlić, autor dRUMELODY.

Izvor: Klix.ba

Oznake

Current track

Naslov

Glazbenik