Talijani: Juventus i Inter spremaju transfer godine

Napisano na 15. lipnja 2019.

TALIJANSKI Sport Mediaset piše kako je u pripremi transfer godine u Serie A. Ali nitko neće izdvojiti milijunske iznose, nego bi se napravila zamjena po uzoru na NBA ligu.

Paolo Dybala otišao bi iz Juventusa u Inter, dok bi Mauro Icardi išao u suprotnom smjeru. Razmjena je to koja ima smisla za oba kluba, iz nekoliko razloga.

Transfer godine bi odgovarao Juventusu i Interu

Dybala prošle sezone u paru s Cristianom Ronaldom u napadu nije reagirao najbolje pa u Juventusu smatraju kako bi Icardi koncepcijski bolje odgovarao uz Portugalca. Osim toga, Maurizio Sarri je navodno veliki fan njegove igre, a ovih dana se očekuje još samo službena potvrda Juventusa o njegovom angažmanu na mjesto glavnog trenera.

S druge strane, ovo bi za Inter bio dobar posao zbog narušenih odnosa s Icardijem prošle sezone zbog pregovora oko novog ugovora. Inter mu je oduzeo kapetansku vrpcu nakon što je Argentinac odbijao igrati za njih pravdajući se da ima ozljedu koljena. Dybala je i dalje sjajan igrač i u Interu bi bili prezadovoljni kada bi ga mogli dovesti umjesto Icardija.

Izvor: Index.hr


Current track

Naslov

Glazbenik